AANBIEDING
LIQUID FACELIFT
€1400,-
€900,-!
_________
Lees verder
+ Een liquid facelift;
+ Plus neus mondhoek plooi met hyaluronzuur;
+ Plus marionetten lijnen met hyaluronzuur;
+ Plus 3 regios Botox.
Voor de behandeling...
...en na!
Consult € 30. Als u daarna besluit tot
behandeling over te gaan, wordt dit bedrag
in mindering gebracht op prijs van de behandeling.
Na 4 behandelingen
+ Rimpel reductie door 3D voluminisatie
+ Reproduceerbare resultaten
+ Klinisch bewezen; Duizenden procedures uitgevoerd wereldwijd

Waarom Infini?

Laser ontharen

Hoe werkt laser ontharen?

Laser ontharen is een alternatief voor het regelmatige harsen en scheren en is geschikt voor alle huidtypen. In de meeste gevallen kan er een groot deel van de haren in het te behandelen gebied kan worden verwijderd met enkele behandelingen. Het aantal behandelingen hangt af van het te ontharen gebied en de dichtheid, kleur en stugheid van de haren.

Laser ontharen bij Xanadu Clinic

Samen met een deskundige van Xanadu Clinic wordt gekeken welke laserbehandeling het meest geschikt is, afhankelijk van haarkleur, huidtype en wens van de cliënt. Twee weken voor en twee weken na het laser ontharen wordt aangeraden niet te zonnen, omdat het laser ontharen dan minder goed kan werken en pigmentvlekken kunnen ontstaan. Vaak zijn meerdere behandelingen nodig voor het gewenste resultaat. Echter moet de huid eerst herstellen van het laser ontharen en duurt het 4-6 weken voordat de huid klaar is voor de volgende behandeling. De Xanadu Clinic biedt verschillende abonnementen met kortingen.

Voorbereiding laser ontharen

Belangrijk is dat de cliënt in het gebied dat onthaart moet worden de haren in de zes weken vooraf aan de behandelingzo min mogelijk uit de huid trekt. Scheren is geen probleem. Ook maakt blootstelling aan de zon de laserbehandeling minder effectief en kan de kans op complicaties vergroot worden. Uiteraard wordt de voorbereiding doorgenomen met de deskundige van Xanadu Clinic. Boek vandaag nog een consult bij Xanadu Clinic door te bellen naar 020 6123906 of stuur een e-mail naar info@xanaduclinic.nl  Of kom gewoon even langs in de De Clerqstraat 64.