AANBIEDING
LIQUID FACELIFT
€1400,-
€900,-!
_________
Lees verder
+ Een liquid facelift;
+ Plus neus mondhoek plooi met hyaluronzuur;
+ Plus marionetten lijnen met hyaluronzuur;
+ Plus 3 regios Botox.
Voor de behandeling...
...en na!
Consult € 30. Als u daarna besluit tot
behandeling over te gaan, wordt dit bedrag
in mindering gebracht op prijs van de behandeling.
Na 4 behandelingen
+ Rimpel reductie door 3D voluminisatie
+ Reproduceerbare resultaten
+ Klinisch bewezen; Duizenden procedures uitgevoerd wereldwijd

Waarom Infini?

Lipvergroting

Zowel door veroudering als van nature kunnen lippen kunnen minder volume bevatten dan gewenst. Wanneer de lippen verouderen vermindert het volume door vetafname in de lippen en wordt het collageen in de lippen minder sterk, waardoor de lipcontour zachter wordt. Ook kunnen de lippen naar beneden zakken, omdat het support rondom de lippen afneemt. Naast dat iedereen naar de mond luistert, is de mond ook een blikkenvanger. Bij de Xanadu Clinic werken deskundigen die een lipvergroting kunnen uitvoeren, waarbij een natuurlijk resultaat centraal staat.
Lipvergroting behandeling
De specialist van Xanadu Clinic zal eerst de wensen van de cliënt kaart brengen, waarna gezamenlijk gekeken wordt naar wat nodig is om dat resultaat te bereiken. Uiteraard wordt de cliënt ook geïnformeerd over eventuele risico's en complicaties en zal de specialist de cliënt informeren over het traject. De lipvergroting zal ongeveer een half uur in beslag nemen. Er zullen kleine prikjes worden ingebracht en indien de cliënt het wenst, zou er gebruik gemaakt kunnen worden van een verdovende crème.
Boek vandaag uw lipvergroting
De Xanadu Clinic vindt het belangrijk dat het resultaat natuurlijk oogt en heeft alleen de beste specialisten met wetenschappelijk inzicht en een artistiek oog om dat te verwezenlijken. Boek vandaag nog een consult bij de Xanadu Clinic door te bellen naar 020 6123906 (ma-vrij 10:00-18:00) of stuur een e-mail naar info@xanaduclinic.nl.

Voor

Na

Voor

Na