Lipvergroting

Lipvergroting

Naarmate een mens ouder wordt kan er een versmalling optreden van de lippen. Niet iedereen heeft symmetrische of in grote gebalanceerde lippen.  Dit kan bij veel mensen ontevredenheid opwekken omdat hij of zij niet meer tevreden is met de uitstraling. Een lipvergroting kan zorgen voor een nieuwe vorm van de lippen en grotere en vollere lippen. Altijd wordt gestreefd naar een zo natuurlijk mogelijk resultaat.

De behandeling

De specialist van de Xanadu clinic zal altijd eerst de wensen van de cliënt bespreken om tot het gewenste resultaat te komen. Met de cliënt zullen altijd de voor en nadelen en mogelijke complicaties worden besproken. Uw lippen worden verdoofd met een sterk werkende verdovende crème om pijn zoveel mogelijk te voorkomen. De totale procedure duurt ongeveer een half uur.

Voor

Na

Voor

Na

Voor

Voor

Voor

Voor

Voor

Voor

Voor

Na

Na

Na

Na

Na

Na

Na

Na de behandeling

Er zal altijd een beetje zwelling van de lippen zijn door de naald prikken. Deze zwelling trekt meestel binnen een paar dagen weg. Ondanks dat de procedure in de Xanadu clinic zeer zorgvuldig wordt uitgevoerd, is het altijd mogelijk, dat er een kleine bloeding in de lip optreedt. Er is altijd een risico op blauwe plekken bij behandelingen waar naalden voor gebruikt worden. Dit is niet erg want dit verdwijnt vanzelf na enkele dagen. Na een week kunt u terug komen voor eventueel verder opvullen van de lippen. Deze nabehandeling is bij de prijs inbegrepen (t/m 0.55ml per lip).

Tarieven

  • Vergroten van de boven- of onderlip.(t/m 0.55ml) €250,-
  • Vergroten van beide lippen.(t/m 0.55 per lip) €500,- 

 

Lippen opvullen in Amsterdam

De medewerkers van de Xanadu Clinic in Amsterdam hebben een  jarenlange ervaring  opgebouwd met deze behandeling  Dankzij deze ervaring en onze hoogwaardige producten bent u voor het opvullen van uw lippen bij de Xanadu clinic aan het juiste adres. Heeft u vragen over de lipvergroting of wilt u graag een bezoek brengen aan onze kliniek in Amsterdam? Neem dan gerust contact met ons op via 020-6123906 of info@xanaduclinic.nl.