AANBIEDING
LIQUID FACELIFT
€1400,-
€900,-!
_________
Lees verder
+ Een liquid facelift;
+ Plus neus mondhoek plooi met hyaluronzuur;
+ Plus marionetten lijnen met hyaluronzuur;
+ Plus 3 regios Botox.

Liquid Facelift

Wat zijn liquid facelifts?

Steeds meer cliënten vragen om minder agressieve behandelingen om hun uiterlijk te verbeteren. Het grote aantal verschillende materialen dat nu beschikbaar is, evenals de technische vaardigheden die nu mogelijk zijn, maakt het mogelijk om een liquid facelift uit te voeren. De liquid facelift is een behandeling van Xanadu Clinic waarbij een niet-permanente filler gebruikt wordt op basis van hyaluronzuur. Hyaluronzuur is een lichaamseigen stof die wordt aangemaakt in het kraakbeen van een gewricht. De liquid filler wordt aangebracht in het wang gebied om het verlies aan volume te corrigeren dat is ontstaan door de leeftijd. Indien gewenst, kan de behandeling eventueel worden aangevuld met een Botox of Dysport behandeling om een nog uitgebreider resultaat te krijgen.

 

Waarom een liquid facelift?

Op hyaluronzuur gebaseerde fillers kunnen een alternatief zijn voor plastische chirurgie. Liquid facelifts zijn een geschikte oplossing voor patiënten die geen chirurgische ingreep wensen, omdat zij bijvoorbeeld contra-indicaties hebben of opzien tegen de postoperatieve periode. Door gebruik te maken van fillers kan tijdelijk een (bijna) even goed resultaat behaald worden, als wanneer er wel gebruik gemaakt zou worden van plastische chirurgie. De resultaten zijn echter tijdelijk, omdat de gelaatstrekken wel verbeteren, maar niet volledig en permanent veranderen. Ook vraagt het hermodelleren van het gezicht met dermale fillers om regelmatig onderhoud, omdat de resultaten meestal maar voor drie tot twaalf maanden zichtbaar zijn wanneer het gewenste resultaat bereikt is. Dermale fillers geven met een minimaal invasieve behandeling een zeer bevredigend resultaat.

 

Belangrijk om te onthouden bij een liquid facelift

Door de liquid facelift te combineren met Botox of Dysport is het mogelijk om een esthetisch resultaat te krijgen dat vergelijkbaar is met meer invasieve behandelingen. Een Infini RF- of een fractional laser behandeling kunnen het effect van botulinium toxine en dermale fillers ondersteunen om van binnenuit een huidverstrakking en huidverjonging te bereiken. Tevens worden de pigmentvlekken, rimpels en acne littekens verbeterd. Rimpels, vouwen en de door zonneschade veroorzaakte huidveroudering worden verbeterd door de deskundigen van Xanadu Clinic. Boek vandaag nog een consult bij Xanadu Clinic door te bellen naar 020 6123906 of stuur een e-mail naar info@xanaduclinic.nl.

 

Liquid Facelift Voor

Liquid Facelift Na 

Liquid Facelift Voor

Liquid Facelift Na

Liquid Facelift Voor

Liquid Facelift Voor

Liquid Facelift Voor

Liquid Facelift Voor