AANBIEDING
LIQUID FACELIFT
€1400,-
€900,-!
_________
Lees verder
+ Een liquid facelift;
+ Plus neus mondhoek plooi met hyaluronzuur;
+ Plus marionetten lijnen met hyaluronzuur;
+ Plus 3 regios Botox.
Voor de behandeling...
...en na!
Consult € 30. Als u daarna besluit tot
behandeling over te gaan, wordt dit bedrag
in mindering gebracht op prijs van de behandeling.
Na 4 behandelingen
+ Rimpel reductie door 3D voluminisatie
+ Reproduceerbare resultaten
+ Klinisch bewezen; Duizenden procedures uitgevoerd wereldwijd

Waarom Infini?

Chiropractie

Bij Xanadu Clinic werkt Anthony Buccafurno, een BoardCertified Doctor of Chiropractic. Anthony Buccafurno is de chiropractor van Xanadu Clinic en beïnvloedt de ruggengraat met behulp van zogenaamde handmatige manipulatie. De theorie achter zijn behandeling is dat het lichaam zichzelf zonder medicijnen of operaties kan genezen indien de musculosketale structuur stevig genoeg is. Om dit te bereiken moet de ruggengraat in en goede houding gezet worden. Chiropractie kan gebruikt worden om de mobiliteit van gewrichten te verbeteren na bijvoorbeeld een val of langdurig herhaalde belasting, zoals het zitten in een ongezonde houding. Dat laatste komt vaak voor bij kantoormedewerkers en juist voor hen kan de deskundige bij Xanadu Clinic veel betekenen. Vaak worden de behandelingen gebruikt om de pijn in spieren, bindweefsel, gewrichten en botten te verlichten.
Voordelen chiropractie
Chiropractie wordt gezien als een veilige behandeling voor acute pijn in de onderrug dat bijvoorbeeld wordt opgelopen wanneer zware meubels verplaatst worden. Ook kan chiropractie voor verlichting zorgen bij hevige hoofd- en nekpijn. Aangeraden wordt dat mensen met osteoporose geen behandeling onderstaan. Ook mensen die bloed verdunnende medicatie gebruiken, kunnen beter geen behandeling ondergaan.
Chiropractie bij Xanadu Clinic
Anthony Buccafurno weet precies hoe hij de nek- en rugklachten kan verminderen van de cliënt. Een vijftien minuten durende sessie aan de Oxygen Bar en een biologisch detox drankje zitten inbegrepen bij de behandeling, waardoor de cliënt heerlijk bij kan komen nadat Anthony Buccagurno is bezocht. Boek vandaag nog een consult bij Xanadu Clinic door te bellen naar 020 6123906 (ma-vrij 10:00-18:00) of stuur een e-mail naar info@xanaduclinic.nl.