Huid Resurfacing, Age/Sunspots 
Rimpels Voor
Huid Resurfacing, Age/Sunspots 
Rimpels Na (3 behandelingen)

Fractional Laser

Wat is fractional lasertherapie?

De fractional lasertherapie maakt een nieuwe huid zonder lange herstelperiode, wat het geschikt maakt voor mensen die er goed uit willen zien zonder de nadelen van een chirurgische ingreep. De fractional lasertherapie is voor bijna alles wat de huid zichtbaar minder mooi maakt, zoals pigmentvlekken, huidverslapping, (acne) littekens, kleurverschillen en huidoneffenheden. De fractional lasertherapie is niet invasief en klinisch veilig, een echte verandering die geen crème kan geven en biedt effectieve en eenvoudige behandelingen die de verschijnselen van ouder worden tegengaan.

 

Acne voor 

Acne na
(3 behandelingen) 

Age/Sunspots Voor
 

Age/Sunspots Na
(3 behandelingen) 

Huid Resurfacing Voor

Huid Resurfacing Na
(4 behandelingen)

Litteken Voor

Litteken Na
(3 behandelingen)

Melasma Voor

Melasma Na
(4 behandelingen)

Rimpels Voor

Rimpels Na
(4 behandelingen)

Rimpels Voor

Rimpels Na
(4 behandelingen)

Huid Resurfacing, Age/Sunspots
Rimpels Voor

Huid Resurfacing, Age/Sunspots
Rimpels Na (3 behandelingen)

Onder ogen voor

Onder ogen na

Fractional lasertherapie feiten

Een fractional laser therapiebehandeling duurt gemiddeld tussen de vijftien en vijfenveertig minuten. De beste resultaten zijn te zien na drie tot vijf behandelingen. De resultaten zijn echter niet gelijk te zien, omdat uw eigen huidcellen betrokken zijn bij het verjongingsproces. Hierdoor duurt het tot drie weken voordat u resultaat ziet. Hoewel het van klant tot klant kan verschillen, hebben de meeste klanten het gevoel van een lichte zonnebrand na de behandeling.

Hoe werkt fractional lasertherapie?

Minimaal drie fractional laser therapiebehandelingen worden aanbevolen met een interval van vier weken. Het aantal behandelingen hangt af van het eindresultaat dat u wilt bereiken en de conditie van de huid. De Xanadu Clinic werkt op basis van gefractioneerde lasergolven die in de bovenste huidlaag minuscule gaatjes maken, terwijl de schade die doelgericht en bewust wordt aangericht in de onderste huidlaag juist zo groot mogelijk is. Het herstelproces van binnenuit maakt een nieuwe huid, wat sublative rejuvenation heet. Tot volledig herstel van de huid na de behandeling moet zonnen vermeden worden, wat afhankelijk is van de intensiteit van de behandeling. Gebruikelijk is dit twee tot vijf dagen.

Boek vandaag nog een consult bij Xanadu Clinic door te bellen naar 020 6123906 of stuur een e-mail naar info@xanaduclinic.nl.