Restylane Night Serum

Echte verjonging met Restylane Night Serum

Restylane® Night Serum is een zeer rijke en actieve microformule. De unieke formule zorgt ervoor dat de actieve bestanddelen ’s nachts goed worden verspreid en door de huid worden opgenomen.

Restylane Night Serum bevat een hoge dosis gestabiliseerd retinol in een vorm die zeer goed door de huid kan worden geabsorbeerd. Retinol is een van de meest effectieve, actieve bestanddelen voor het verminderen van rimpels en pigmentvlekken en neutraliseert het verlies van elasticiteit. Het serum bevat ook een grote hoeveelheid antioxidanten. Antioxidanten staan bekend om hun zeer doeltreffende werking bij het vertragen van het verouderingsproces in het lichaam.

De eerste resultaten zijn binnen een maand zichtbaar. Uw huid zal steviger worden en beter gehydrateerd zijn, met als resultaat een stralende huid met een gelijkmatigere huidtextuur en teint*.

Bevat: Gestabiliseerd hyaluronzuur, retinol 0,4%, curcumine en ceramide III

* Onderzoek: rapport over een proefonderzoek van een serum met hoge doses retinol en ceramide III op een door zon verouderde huid. De resultaten toonden een geleidelijke verbetering van de rimpeldiepte en onregelmatigheden in de huid. Gemiddeld 42%, resp. 38% minder na een behandeling van 12 weken.