Resylane Skincare

Stimulerende huidverzorging die een stapje verder gaat

Het geheim van een mooie huid is een uitgebalanceerd vochtgehalte en een gezonde en sterke huidbarrière. Restylane® Skincare combineert deze twee eigenschappen in een innovatieve huidverzorgingslijn met producten voor een gezonde huid. Terwijl de originele Restylane-producten de huid van binnenuit voller maken, definiëren en hydrateren, zorgt de Restylane Skincarecollectie voor bescherming, hydratering en verzorging van uw huid van buitenaf. Restylane Skincare is goed voor de natuurlijke structuur en samenstelling van de huid. Dankzij de NASHA™-technologie kan de crème de kleine rimpels opvullen, de vochtbalans in stand houden en de huid weer laten stralen. Restylane Skincare bestaat uit negen verschillende Skincareproducten: Facial Cleanser, Day Cream, Day Cream SPF 15, Whitening Day Cream, Night Cream, Night Serum, Eye Serum, Hand Cream en Recover Cream.

Waarom Restylane Skincare anders is?

Restylane® Skincare is gebaseerd op NASHA™, dezelfde unieke, gepatenteerde technologie die ook wordt gebruikt in andere Restylane-producten. Deze technologie creëert kleine deeltjes hyaluronzuur die hetzelfde zijn als het hyaluronzuur dat van nature in het lichaam voorkomt.* Deze kleine kristalvormige deeltjes weerkaatsen het licht en laten de huid stralen. Ze zijn microscopisch klein en houden het vochtgehalte van de huid op een natuurlijke manier op het juiste niveau. En ze houden water vast om kleine rimpels op te vullen waardoor de huid glad wordt. Dit zijn de unieke eigenschappen van Restylane die de huidverzorgingslijn anders maakt dan andere. * Hyaluronzuur is een waterbindende stof die de huid helpt weer zacht en elastisch te worden.

Waarom Restylane Skincare beter werkt?

Alle bestanddelen van Restylane® Skincare spelen een actieve rol bij het voeden en verjongen van uw huid. Naast bestanddelen als vitaminen en ceramiden, waar de meeste andere huidverzorgingsproducten zich alleen op toeleggen, hebben de Restylane Skincare-crèmes ook een grondig samengestelde basis. Hierdoor wordt de capaciteit van de huid om vocht en actieve ingrediënten op te nemen bevorderd. Als het gaat over bestanddelen, dan vinden wij de eenvoud en efficiëntie daarvan belangrijker dan de kwantiteit. En dat vindt uw huid ook. Dit betekent dat wij in plaats van allerlei verschillende bestanddelen met tegenstrijdige eigenschappen in kleine doses, de juiste actieve bestanddelen kiezen die in harmonie samenwerken in een optimale dosis om uw huid mooier te maken. Zo eenvoudig is het. Tot slot worden lichaamsvreemde stoffen als emulgatoren, conserveringsmiddelen, siliconen, kleurstoffen en minerale oliën zoveel mogelijk vermeden om de natuurlijke eigenschappen van de Restylane Skincare-producten te versterken.